Eelko van Groen

Sinds 2001 ben ik werkzaam als coach, counselor, trainer en project/teammanager. Mensen en teams de beste versie van zichzelf laten worden, is daarbij steeds mijn kracht en mijn missie geweest. Daarbij maak ik gebruik van de meest effectieve interventies van dit moment.

Als counselor/coach zie ik mensen vrij worden van klachten, stress, angsten en trauma’s. Soms in een enkele sessie en soms in kleinere stappen. Ze gaan effectiever communiceren, ervaren minder stress, worden vitaler en daadkrachtiger en handelen meer vanuit vertrouwen. Vaak zet ik hierbij Emotional Freedom Techniques in, omdat een dit bijzonder effectieve interventie is.

Door middel van de dialoog en oefeningen werken we samen aan de dingen die jij op wilt lossen of wilt leren. Doelgericht, maar altijd op jouw tempo en vanuit volle aandacht met wat voor jou belangrijk is.

Afhankelijk van wat het beste bij jou en jouw vraag aansluit, werk ik met verschillende effectieve technieken, waaronder Emotional Freedom Techniques (EFT), oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering , mindfulness, cognitieve technieken, gespreksvaardigheidstraining, technieken uit de Human Givens Psychologie, visualisatie en hartcoherentie.

Ik ben gediplomeerd counselor (transpersoonlijke counseling), volgde opleidingen en trainingen in emotional freedom techniques, mindfulness, motiverende gespreksvoering, bewegingsagogie en human givens therapie.

Voor meer informatie; www.eelkovangroen.nl

Neem contact op

© 2024 EFT Online | Hosted by Yocto